Pare su u knjizi...

Nokia E61

Pre neki dan sam odlučio da prodam svoj stari telefon i prebacim se na model koji više odgovara mojim trenutnim (a i budućim) potrebama. Nokia N73 (stari tel) je odličan telefon ako vam treba multimedijalna mašina. Od kada sam ga kupio (septembar 2006) kupio sam i dobar foto aparat i nabavio iPod tako da sam na kraju završio na tome da koristim svega 10% njegovih mogućnosti (telefoniranje, SMS i net). Odluka je pala da ga prodam i kupim Nokia E61 - veći ekran, puna tastatura (ni duži mailovi nisu problem za kucanje), WiFi...

I tako - postavim oglas na Mobilni Svet, prodam telefon i krenem sutradan u poteru za E61. U gradu niko živ više nema taj model - ne može čak ni da se poruči. Jedina opcija je direktan distributer gde je ni manje ni više nego 120e skuplji ili u nekom od Post Paid paketa gde se tek ne isplati. Opcija je naravno i naslednik - Nokia E61i, ali to zadovoljsto košta 100e više, a tolike pare ipak više nisam spreman da dam za telefon.

Epilog - pare su u knjizi :) Čekaju dan kada će E61i pasti na neku razumnu cifru ili dan kada iz nekog razloga budem imao potrebu koju samo mobilni telefon može da zadovolji. Pada mi na pamet samo support u pokretu, ali to tek nakon što lansiramo activeCollab 1.0.