Intervju na BiznisBlogu

Posle komentara da ne znam da prenesem iskustvo i da uvek završavam detaljišući o malo bitnim stvarima, Marko me je kontaktirao sa predlogom da napravimo jedan kratak intervju gde će se on potrudi da održi fokus i ćušnuti me svaki put kada počnem da talasam i nepotrebno detaljišem :) Rezultat naše email prepiske možete videti u članku "Intervju: Ilija Studen, activeCollab – Sve se svodi na dobar proizvod" objavljenom na BiznisBlogu.

Hvala Marku za priliku - cela prepiska je bila jedno jako zanimljivo i vredno iskustvo. Neka od pitanja su me naterala da se duboko zamislim o tome kako sada poslujemo i gde želimo da cela priča ide u budućnosti. Priceless :)

biznis-ekspert.jpg

PS: Nadam se da vam se sviđa slika. Celo jutro sam potrošio da bih na njoj ispao kao pravi pravcati biznis ekspert - mlad, prepametan, ultra uspešan, prepun dubokog razumevanja i znanja o poslovanju i životu. Mislim da ceo stav i izraz lica prenose tu poruku - glava malo zabačena u stranu, ruka na bradu i "LOL - pazi mrlja u obliku dupeta na monitoru!" osmeh.