Oglas za posao: A51 traži web developere

A51 doo je softverska firma iz Novog Sada. Postojimo pet i po godina i fokusirani smo na razvoj web aplikacija koje pomažu timovima i malim firmama da rade efikasnije. Najznačajniji proizvod koji smo izbacili je activeCollab, popularan sistem za upravljanje projektima i saradnju koji koriste hiljade firmi širom sveta, uključujući i zvučna imena kao što su Apple, BBC, Nokia, McLaren, Sony i mnogi drugi.

Pošto imamo velike planove za postojeće (a i neke nove) proizvode, u potrazi smo za dobrim programerima. Iz tog razloga tražimo:

Iskusne Web Developere

Opis posla:

  1. Peglanje postojećih i razvoj novih mogućnosti u našim proizvodima (objektno orijentisan PHP i MySQL na server strani, HTML5, CSS i mnogo JavaScripta na klijent strani).
  2. Rad na sistemima koji nam omogućavaju pakovanje, demonstraciju i prodaju proizvoda (naši interni alati i sistemi koji pokrivaju stvari od deploymenta, preko samog sajta do besplatnih demoa na sajtu).
  3. Rad na novim proizvodima i uslugama koje A51 planira da ponudi u budućnosti.
  4. Razne integracije i usklađivanje sistema sa novim otvorenim standardima (SSO, standardni formati razmene informacija, integracije i transfer podataka iz drugih popularnih alata i slično).
  5. Sve ostalo vezano za razvoj i održavanje naših proizvoda i alata koji nam omogućavaju da ih razvijamo, demonstriramo, prodajemo i podržavamo.

Šta nudimo:

  1. Atraktivnu i redovnu platu koja prati kurs Eura, u skladu sa vašim mogućnostima i iskustvom.
  2. Fleksibilno radno vreme (u razumnim granicama) i dogovorenu radnu nedelju: od ponedeljka do petka. Vikend je vaš i od vas se neće očekivati prekovremeni rad.
  3. Nova kancelarija (na Bulevaru Oslobođenja), nov računar (Mac laptop ili desktop), kuvan ručak svaki radni dan.
  4. Sistematičan razvoj s jedne strane (agilan razvoj sa čestim šipovanjem), ali i prostor za eksperimentisanje s druge.

Očekivanja se u osnovi svode na:

  1. Treba da budete dobar programer koji voli da razvija aplikacije i unapređuje ih.
  2. Cenimo temeljnost, snalažljivost, sposobnost da se problem primeti, nađe i brzo i efikasno reši, kao i radnu etiku, ozbiljno shvatanje obaveza i preuzimanje odgovornosti za napravljeno. Ukratko, cenimo zreolost u pristupu poslu.
  3. Temeljno poznavanje web tehnologija: PHP baziran stack koji koristi MySQL ili sličnu bazu na server strani i HTML5, CSS i JavaScript na klijent strani.
  4. Posao obavljamo iz naše kancelarije u Novom Sadu, tako da treba da ste ili iz Novog Sada i okoline, ili spremni da se zbog ovog posla preselite u Novi Sad.
  5. Mogućnost verbalne i pisane komunikacije na engleskom je zahtevana, što zbog naših mušterija, što zbog nekih naših zaposlenih (iz UK su i ne pričaju sprski).
  6. Fakultetska diploma nije obavezna, ali ne može da škodi.

Ukoliko ste zainteresovani, pogledajte (i rešite) naš izazov za web developere. Hvala i srećno!