Na putu

Da li ste ikad probali da čitate nešto na računaru dok se vozite autobusom? Liči na rodeo i ne preporučujem osobama koje imaju kratke živce. Pet puta mi se već desilo da mi dosadi konstantno truckanje i cimanje, da zaklapam računar i počnem da buljim kroz prozor u put kojim sam prošao mali milion puta u zadnje tri godine. Kada bi došli do nekog sređenog dela puta (relacija je Odžaci – Novi Sad preko Bačke Palanke) opet bih izvadi računar nadajući se da je truckanju kraj, ali avaj... Inače, putovanje se pokazalo kao izuzetno dobro za nadoknađivanje. Odgovorio sam na par zaostalih mailova, pročitao dobar deo unosa na blogovima koji su ostali nepročitani i tako... Bar znam da neke stvari neću morati da radim kad stignem.

Samo da mi se FeedDemon nije zakucavao kao budala. Izgleda da ne vari baš najbolje feed sa Jeremyjevog sajta... Kucao se svaki put kad bih probao da otvorim neki post iz tog feeda.

Definitivno treba da nađem bolji agregator. Demon me nervira, ali strašno. A ja još razmišljao da kupim licencu... Neke preporuke?