5 stvari koje (možda) nista znali o meni

Ovaj meme se baš širi kao lavina. Skoro svi domaći blogeri koje pratim su odradili svoj domaći i odgovorili na izazov. Pošto sam prozvan na dva mesta (Dragan i Bluesman) moram i ja da se oglasim da ne bih bio party-breaker. OK, 5 stvari koje (možda) niste znali o meni:

  1. Ne umem da vozim ništa kompleksnije od bicikla. Ranije sam još i govorio kako ću polagati, ali sam sad digao ruke i od toga. Jednostavno me vožnja i sve u vezi nje smara, a pošto nema potrebe za autom u svakodnevnom životu na tome se sve i završava.
  2. Nisam siguran da li umem da plivam. Možda znam pošto sam u par navrata “plivao” na moru, ali veliko je pitanje da li bih preživeo lokalni bazen. Brčkanje mi je sve samo ne uživanje - više volim da se zabijem negde u hlad (uz knjigu ili “čašicu razgovora”).
  3. Kada slušam muziku ne slušam tekstove. Bitna mi je atmosfera, a šta “oni tamo pevaju” me uglavnom ne interesuje. Jedna od retkih stranih stvari koju znam od početka do kraja je Tenacious D - Tribute.
  4. Nikada nisam bio u inostranstvu, ali mi je san da posetim New York i kupim stan na Manhattan-u (vidi 5). Polako radim na tome.
  5. Negde sam pročitao sledeću izjavu: “Skromnost je vrlina samo ako nemaš ni jednu drugu” i slažem se sa time. Apsolutno poštujem ljude koji svoju životnu filozofiju baziraju na skromnosti i jednostavnosti življenja, ali to jednostavno nije moj fazon. Velike stvari ti se jednostavno ne dešavaju ako su ti ciljevi skromni i prosti.