activeCollab korisnici u Srbiji

ac-serbia.gif

Jedno od pitanja koje su posetioci postavili nakon prezentacije koju sam održao na ovogodišnjem BizBuzzu je bilo koliko kupaca activeCollaba ima u Srbiji. Moj odgovor je bio 3, ali moram ovo malo bolje da objasnim, da ne bude da su samo 3 domaće firme svesne vrednosti koju alat poput activeCollab daje firmama i koriste sličan softver.

Pitanje je bilo - koliko KUPACA ima iz Srbije. Naša definicija kupca je firma koja je došla na activeCollab sajt i pomoću order forme kupila activeCollab. Po našim statistikama takvih firmi ima 3, ali to ne znači da su to jedini korisnici u zemlji.

Postoji još niz firmi i grupa koje koriste activeCollab, ali nisu kupili licencu, već su je dobili direktno od nas. Licence ne poklanjamo, ali znamo koliko je $399 za domaće pojmove tako da uvek gledamo da nađemo neku Win-Win situaciju gde oni dobiju licencu, a mi nešto što nam vredi približno ceni licence. To su ili reklame na sajtovima koji nam potencijalno mogu doneti prodaju, ili neke dizajn usluge, SEO relevant linkovi, konsalting usluge itd. Firmi koje su na takav način došle do activeCollab licence ima dvadesetak.

U svakom slučaju - hvala svima, nadam se da vas activeCollab dobro služi. Posebno hvala prijateljima koji su kupili licencu i tako nam pomogli da stanemo na noge kao firma. To nam stvarno izuzetno znači.